Pe lângă cele peste 5000 de acţiuni globale deja existente în oferta CAPEX.com, au fost adăugate 130 dintre cele mai importante şi active ETF-uri tranzacţionate pe piaţa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CAPEX.com, broker fintech global multi-licenţiat, înregistrat la ASF şi cu prezenţă fizică în Romania, adaugă servicii de investiţii în peste 5000 de acţiuni listate la 10 burse majore din SUA, UE şi Regatul Unit, şi peste 130 de fonduri tranzacţionate la bursă (ETF-uri) pentru a oferi o experienţă de tranzacţionare completă, într-o "super-aplicaţie financiară". 

CAPEX Invest vine cu o promoţie de lansare disponibilă inclusiv clienţilor din Romania:  aceştia pot primi o acţiune gratuită, la alegere, dintr-o listă de companii cunoscute precum Dell, Cisco, Pfizer, Intel, sau HP.  Există şi o promoţie de tranzacţionare fară comision, în funcţie de tipul de cont ales.

Octavian Pătraşcu, antreprenor român şi fondator al CAPEX.com, declară: "În ultimii doi ani, obiectivul nostru principal a fost acela de a dezvolta o aplicaţie care să se potrivească nevoilor financiare ale investitorului retail modern. Lansarea CAPEX Invest este cel mai recent pas în acestă direcţie. Suntem pe deplin conştienţi de faptul că investiţiile în acţiuni reprezintă angajamente financiare semnificative, tocmai de aceea oferim investitorilor noştri cele mai bune oportunităţi de diversificare a portofoliilor de investiţii. " 

Directorul sucursalei CAPEX.com România, Horia Păcurar: " Pe măsură ce un număr tot mai mare de oameni realizează care sunt beneficiile implicării active în pieţele financiare, se conturează şi nevoia unei aplicaţii uşor de utilizat, cu soluţii eficiente de tranzacţionare. CAPEX.com oferă oportunităţi de investiţii în peste 7000 mii de active disponibile în CAPEX WebTrader."

Odată cu ultimele update-uri, platforma de tranzacţionare include acum peste 7000 de instrumente, printre care peste 5000 de acţiuni, peste 130 de ETF-uri şi mii de CFD-uri pe toate clasele majore de active.

CAPEX.com este un brand fintech operat de Key Way Investments Ltd., companie autorizată şi reglementată la nivel european de Cyprus Securities and Exchange Commission (licenţa nr. 292/16), având sucursala din România înregistrată la Autoritatea de Supraveghere Financiară din România (ASF).  Infrastructura tehnologică şi condiţiile de tranzacţionare transparente au propulsat CAPEX.com în topul cei mai respectaţi brokeri de pe scena internaţională.

Vizitaţi www.capex.com şi urmăriţi conturile de Facebook, Instagram, Twitter şi LinkedIn pentru mai multe detalii şi informaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.