Reprezentanţii Primăriei Ploieşti au semnat, luni, documentele necesare înfiinţării unei societăţi comerciale care să preia activitatea de producţie şi furnizare a agentului termic pentru municipiul Ploieşti, unde peste 130.000 de consumatori sunt racordaţi la sistemul centralizat de termoficare. Municipalitatea anunţă că, pentru a cincea oară consecutiv, oficialii Consiliului Judeţean Prahova, instituţie care deţine CET-ul unde este produs agentul termic furnizat ploieştenilor, au refuzat dialogul instituţional, neprezentându-se la şedinţele convocate de oficialii Primăriei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Municipiul Ploieşti continuă procedura de înfiinţare a societăţii Termo Ploieşti S.R.L., toate documentele necesare înfiinţării societăţii respective, aduse astăzi la primărie, au fost semnate”, a anunţat, luni după-amiază, Primăria Ploieşti. 
 
Firma care ar urma să se ocupe de furnizarea agentului termic în municipiu este înfiinţată ca urmare a votului dat în Consiliul Local şi în condiţiile în care societatea Termoficare Prahova, care a semnat contract cu ADI Termo Prahova pentru acest serviciu, a sistat, de la 1 august, furnizarea apei calde în Ploieşti, contractul cu această firmă, semnat în luna mai a acestui an, fiind reziliat. 
 
Pe de altă parte, pentru a cincea oară consecutiv, reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova a refuzat să participe la şedinţa în care să se găsească o soluţie pentru reluarea furnizării apei calde în municipiu.
 
”Nici astăzi nu s-a putut ţine şedinţa AGA a ADI Termo Prahova deoarece niciunul din cei 4 reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Prahova nu a fost prezent – Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova şi al ADI Termo Prahova, Dorin Ilian Leţea, director general Hidro Prahova, Alina Georgiana Tinca, director la Direcţia Juridică a Consiliul Judeţean Prahova, Valentin Stelian Gheorghe, consilier Direcţia Economică a Consiliului Judeţean Prahova. Totodată, Consiliul Judeţean Prahova nu a adoptat o hotărâre de Consiliu pentru trecerea CET Brazi în patrimoniul  Municipiul Ploieşti”, a precizat Primăria Ploieşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.