Sute de britanici asistă la funeraliile Reginei Elizabeth II. Luni, familia regală britanică a publicat un videoclip ce prezintă viaţa celui mai longeviv suveran al Marii Britanii. Procesiunea de la Abaţia Westminster până la Wellington Arch a fost marcată de imagini istorice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

De la Abaţia Westminster, pe drumul către Wellington Arch, Regele Charles III, împreună cu familia regală, i-a adus omagiu mamei sale. 

Regina Consoartă, William, prinţul de Wales, noua prinţesă de Walles, Kate, şi cei doi copii mai mari, George şi Charlotte, prinţul Harry şi soţia sa Meghan, toţi copiii suveranei s-au aflat la ceremonii, alături de 2.000 de invitaţi. 

Regina Elizabeth II va fi înmormântată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St George's a Castelului Windsor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.