Regele Charles şi fiul său William au dat mâna, sâmbătă, cu oameni care stau de mai multe ore la rând, în centrul Londrei, pentru a-i aduce omagiu reginei Elizabeth a II-a. Cei doi i-au întrebat pe oameni de când aşteaptă şi dacă nu le este frig, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oamenii aflaţi la coadă au scandat “Hip hip ura!” şi “God save the King!”. Charles şi William au vorbit cu oamenii în apropiere de Lambeth Bridge.

“Nu i-ar fi venit să creadă ce se întâmplă acum, chiar nu i-ar fi venit. Este extraordinar”, a fost auzit William spunându-i unui bărbat despre monarhul care a încetat din viaţă la 8 septembrie, la vârsta de 96 de ani.

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

O femeie i-a spus lui Charles că a meritat aşteptarea şi alţi oamaeni i-au făcut regelui urări de bine atunci când i-a întrebat de cât timp aşteaptă acolo.

“Sper că nu aţi îngheţat prea tare”, i-a spus regele unei femei.

Vineri noapte, Charles s-a alăturat celor trei fraţi ai săi, prinţesa Anne şi prinţii Edward şi Andrew la un priveghi tăcut la sicriul reginei Elizabeth, la Westminster Hall. Cei opt copii ai lor, inclusiv William şi Harry, îi vor aduce sâmbătă un omagiu similar reginei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.