Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la o platformă petrolieră dezafectată aflată în Portul Constanţa Sud-Agigea, fiind afectată o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Pompierii au stins focul în mai puţin de o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a transmis că, joi, în jurul orei 15:30, pompierii militari au fost solicitaţi, pringtr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, să intervină la un incendiu care se manifesta la o platformă petrolieră dezafectată situată în Portul Constanţa Sud-Agigea. 
 
“Au fost alocate, ca forţe de intervenţie, cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, autospeciala CBRN şi o ambulanţă SMURD B2. La faţa locului au intervenit şi două autospeciale de stingere de la două servicii private pentru situaţii de urgenţă. Incendiul se manifesta la sala motoare, cu degajare mare de fum şi s-a extins la compartimentele adiacente”, a afirmat ISU Dobrogea. 
 
Pompierii au stins incendiul la ora 16.20. Nu au fost persoane rănite. A ars o suprafaţă de 200 de metri pătraţi din platforma petrolieră dezafectată.
 
Pompierii urmează să afle cauza izbucnirii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.