Comisia de Recurs din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins, joi, apelul clubului Universitatea Cluj împotriva deciziei Comisiei de Disciplină, care a sancţionat gruparea, în urma partidei cu Sepsi OSK, cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri şi o penalitate sportivă de 25.000 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AS FC UNIVERSITATEA CLUJ vs. CDE A FRF (Hotărârea CDE nr. 491/31.08.2022) – Sancţiune disciplinară – Respinge recursul ca nefondat. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunţată la data de 15.09.2022, în şedinţă nepublică, la sediul LPF”, este decizia de joi a comisiei.

Ca urmare a deciziei Comisiei de Recurs, partida dintre FC Universitatea Cluj şi Chindia Târgovişte, programată în 18 septembrie (ora 18:30), se va disputa pe Stadionul „Gaz Metan” din Mediaş, a anunţat Universitatea Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.