O femeie de 43 de ani din Botoşani a fost înjunghiată, vineri seară, de mai multe ori de soţul ei. Suspectul a fost prins în scurt timp, pe o stradă din oraş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din Botoşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o femeie ar fi fost înjunghiată, de mai multe ori, în timp ce se afla la domiciliu. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 43 de ani, care ar fi fost înjunghiată de către soţul său, de 55 de ani, în timp ce se aflau la domiciliul comun”, a transmis, vineri seară, IPJ Botoşani.  

Sursa citată a precizat că agresiunea s-ar fi produs pe fondul unor neînţelegeri în familie.  

”Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, pe o strada din municipiul Botoşani, fiind imobilizat şi condus la audieri”, a mai precizat sursa citată.  

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor, de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.