Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Costineşti, după ce declarase în discursul susţinut în faţa tinerilor din TSD că preşedintele Klaus Iohannis nu îi iubeşte pe cei din PSD, că a spus un adevăr. ”Vi s-a părut că a iubit PSD domnul preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a mai spus liderul PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am spus un adevăr. Vi s-a părut că a iubit PSD dl preşedinte?! Eu nu pot să-i mint pe tineri”, a spus Ciolacu, despre afirmaţia din discursul susţinut la Şcoala de Vară a TSD. 
 
La afirmaţia presei că preşedintele a băgat PSD la guvernare, preşedintele PSD a răspuns: ”Domnul preşedinte l-a desemnat pe domnul Nicolae Ciucă premier şi a creat o majoritate. Aşa scrie la Constituţie”. 
 

Liderul PSD, Marcel Ciolacu declarase, la Şcoala de Vară a TSD, despre România Educată, că alături de colegii lui din Parlament, o să se implice pentru a aduce îmbunătăţiri acestui proiect, pentru că învăţământul nu este doar pentru elite.

El a ţinut să precizeze că nu este important proiectul şi a făcut aluzie la preşedintele Klaus Iohannis, iniţiatorul România Educată, spunând că ”nu a susţinut sau a iubit vreodată PSD-ul şi nu vă faceţi iluzii, nici nu o să vă iubească vreodată”.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.