Cu ocazia Disney+ Day, fanii au ocazia să se alăture comunităţii platformei de streaming Disney+ beneficiind de o ofertă promoţională specială. Începând de joi, de la ora 7.00, până pe 20 septembrie, la ora 9.59, abonaţii noi şi cei care îşi reînnoiesc abonamentele se pot bucura de prima lună de Disney+ la preţul de 6,99 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Disney+ Day marchează începutul D23 Expo, un eveniment unic ce are loc în Anaheim, în perioada 9-11 septembrie.

Disney+ Day aduce premiere globale mult aşteptate de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic şi Star. Printre noile titluri se numără: „Thor: Iubire şi Tunete”, „Mike”, „Maşini la drum”, „Obi-Wan Kenobi: Întoarcerea unui Jedi”, „Sezonul Nunţilor” şi un nou scurtmetraj Familia Simpson, „Bun-venit în Club!”.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme şi producţii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars şi National Geographic, alături de „Familia Simpson” şi multe altele. În anumite ţări, serviciul include şi noul brand de producţii de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă o colecţie de conţinut original exclusiv, în continuă creştere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acţiune şi de animaţie şi scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduieşte, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariţii de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures şi multe altele. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.