Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, marţi, că trebuie deblocată situaţia suspendării zborurilor Blue Air, întrucât ”nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturile din care urmau să vină către ţară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat, marţi, că a discutat cu ministrul Mediului, Tanczos Barna, după ce Blue Air a anunţat suspendarea zborurilor.  

Prim-ministrul a cerut soluţii pentru a debloca situaţia, pentru că ”nu putem lăsa românii să aştepte în aeroporturile din care urmau să vină către ţară”.  

Premierul a precizat că este vorba despre 3.000 de români.  

Întrebat dacă vor exista consecinţe, premierul a afirmat: ”Am vorbit cu domnul ministru, aşa cum am spus, şi urmează să analizăm şi să luă o decizie”.  

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunţat, marţi, că sistează toate zborurile programate a pleca de pe aeroporturilor din România, până luni, 12 septembrie 2022, acuzând Ministerul Mediului că a pus poprire pe toate conturile companiei Blue Air Aviation.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.