Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Barna a declarat că preşedintele României, Klaus Iohannis, lipseşte la dezbaterea publică a celor mai importante teme şi continuă cu ”politica absenţei neimplicate”, în condiţiile în care România este într-o criză fără precedent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Dan Barna a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, la Timişoara, că din cauza crizei energetice vor urma falimente.
 
”În momentul de faţă, România este într-o criză fără precedent. Viaţa bună pe care putem spune că a avut-o continentul european, în extensie, într-o oarecare măsură, şi România, se va schimba radical. Şi datorită războiului din Ucraina, dar mai ales a acestei crize energetice care afectează semnificativ toate păturile sociale – de la simplul cetăţean la companiile mari. Vom vedea falimente, imaginea este una foarte clară”, a susţinut Dan Barna.
 
Fostul lider USR l-a criticat pe şeful statului, afirmând că, în tot acest timp, preşedintele Klaus Iohannis lipseşte de la dezbaterea publică a celor mai importante teme.
 
”Vedem ce fac ceilalţi preşedinţi, preşedintele Franţei, spre exemplu, Emmanuel Macron, referitor la această criză – întâlniri cu mediul de afaceri, dezbateri, consiliul echivalentul Consiliului Suprem de Apărare al Ţării. Preşedintele Iohannis nu e nicăieri, el continuă cu acea politică a absenţei neimplicate şi a nepăsării consistente care în vremuri de pace era tolerată sub formă de umor amar. În astfel de vremuri, faptul că preşedintele lipseşte cu desăvârşire din dezbaterea publică a celor mai importante teme este o problemă care arată cât de greşit au ales românii la ultimele alegeri”, a declarat Dan Barna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.