Deputatul USR Iulian Bulai i-a urat „casă de piatră” liderului AUR George Simion, care s-a căsătorit religios la Oveselu, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. El i-a transmis acestuia şi 10 sfaturi, cum ar fi să nu îşi bată soţia, să îşi crească viitorii copii fără violenţă, să îşi strângă şosetele aruncate aiurea prin casă şi să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică, regulă pe care, în opinia sa, Simion deja a încălcat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Casă de piatră, George şi Ilinca! Sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită:

1. Să nu-ţi baţi soţia.

2. Să vă creşteţi copiii fără violenţă.

3. Să faci cina în familie de 3 ori pe săptămână.

4. Să împărţiţi în mod egal sarcinile domestice.

5. Joacă-te cu copiii în fiecare zi.

6. Să vă mutaţi repede la casa voastră.

7. Să accepţi că soţia ta are soluţii şi opinii mai bune decât ale tale.

8. Să faci curat şi să strângi şosetele aruncate aiurea în casă.

9. Să înţelegi că nu eşti proprietarul copiilor tăi, ci doar un vremelnic însoţitor.

10. Să nu te aştepţi ca soţia să te facă fericit, ci să împărtăşiţi unul cu altul din fericirea proprie”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă pe Facebook.

Deputatul USR i-a mai transmis liderului AUR caă prima regulă ar trebui să fie să cunoască limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică.

„P.S.: Să ştii limita dintre viaţa de familie şi activitatea politică. Aceasta este de fapt prima regulă. Deja ai încălcat-o. Nu e bine deloc. Succes în următorii ani - e mai uşor să previi decât să repari!”, a conchis Bulai.

George Simion, în vârstă de 35 de ani, s-a cununat civil, vineri, şi sâmbătă religios cu Ilinca Munteanu, în vârstă de 24 de ani, în localitatea Oveselu, comuna Măciuca, judeţul Vâlcea, în faţa a mii de oameni. Liderul AUR a pregătit pentru invitaţi plimbări cu baloane cu aer cald, cu calul şi teatru de păpuşi şi seara foc de artificii.

La evenimentul de sâmbătă a existat şi o ameninţare cu bomba, însă în urma verificărilor pirotehniştilor nu a fost descoperit niciun dispozitiv exploziv.

Anul acesta, în luna martie, deputatul USR Iulian Bulai a sesizat Comisia juridică şi a cerut ca George Simion să fie sancţionat, după ce liderul deputaţilor AUR l-a tras de urechi într-o şedinţă de plen.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.