Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski i-a mulţumit preşedintelui SUA Joe Biden, într-o postare pe Twitter, pentru noua tranşă de ajutor militar destinată ţării sale, în valoare de 775 de milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Apreciez foarte mult noua tranşă de ajutor în valoare de 775 de milioane de dolari. Mulţumesc preşedintelui SUA pentru această decizie. Am mai făcut încă un pas important pentru învingerea agresorului. Ucraina va fi liberă”, a scris Zelenski pe Twitter.

 

I highly appreciate another US military aid package in the amount of $775 million. Thank you @POTUS for this decision! We have taken another important step to defeat the aggressor. Ukraine will be free!

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) August 19, 2022

Pentagonul a anunţat vineri o nouă tranşă de ajutor militar destinată Ucrainei - în valoare de 775 de milioane de dolari - care constă, între altele, în rachete suplimentare pentru sistemul american de artilerie de precizie HIMARS. 

Această nouă tranşă de ajutor prevede, de asemenea, trimiterea unor sisteme mobile de tun şi obuze suplimentare compatibile cu armament furnizat de către Regatul Unit, conform unui oficial de la Departamentul american al Apărării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.