Preşedintele Borussia Dortmund, Hans-Joachim Watzke, a negat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, zvonurile despre o posibilă sosire a lui Cristiano Ronaldo la clubul german

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hans-Joachim Watzke a dorit să dezmintă interesul Borussiei, însă, potrivit unor articole apărute în presa germană, Dortmund ar putea fi o ţintă pentru Cristiano Ronaldo, care ar putea juca astfel în Liga Campionilor.

Presa germană mai face referire şi la problemele apărute în atacul grupării din Dortmund, care după ce l-a pierdut pe Erling Haaland, a rămas pentru o lungă perioadă şi fără înlocuitorul acestuia, Sebastien Haller, diagnosticat cu un cancer al testiculelor la câteva zile după ce semnase contractul cu Borussia.

Astfel, în acest moment Borussia Dortmund se bazează în atac pe veteranul Anthony Modeste, 34 de ani, venit de la FC Koln, şi pe tinerii Karim Adeyemi (20 de ani) şi Youssoufa Moukoko (17 ani)

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.