David Popovici s-a retras din finala probei de 400 m liber, unde se calificase de pe locul 4. Federaţia de Nataţie anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la revenirea în ţară a sportivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Federaţia de Nataţie anunţă că nu va organiza o conferinţă de presă la revenirea în ţară a sportivului David Popovici

 

Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma.
 
Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare pe care l-ar fi avut în finală şi dorinţa de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiţie foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii, anunţă federaţia.
 
El se calificase în finală cu al patrulea timp.
 
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.