Daca ti-ai cumparat o casa, ai facut un pas enorm catre o viata frumoasa si sigura, dar plina de responsabilitati. In cazul in care locuinta ta dispune si de o gradina, este ocazia perfecta sa iti creezi spatiul tau de relaxare. Ai posibilitatea de a opta pentru o gradina de legume, o livada cu pomi fructiferi, sau pur si simplu pentru un loc in care sa iti petreci timpul liber. Indiferent in ce anume decizi sa transformi acest spatiu, ai cu siguranta nevoie de anumite ustensile performante, care sa iti usureze munca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Top 3 ustensile sau aparate de care ai nevoie pentru a obtine o gradina ingrijita si aspectuoasa!

1. Motosapa

Iti doresti o gradina sanatoasa si curata? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, acest articol reprezinta solutia perfecta pentru tine. Poti opta cu incredere pentru o motosapa pe benzina de la Atomico.ro, care sa te ajute la maruntirea si afanarea solului, astfel incat pamantul sa fie sa fie bine sapat, pentru a permite aerului si apei sa ajunga corespunzator la radacinile plantelor. Specialistii recomanda sa lucrezi pamantul in timpul primaverii, astfel incat pamantul sa nu fie nici inghetat, insa nici prea uscat. De asemenea, daca vrei sa iti usurezi munca, uda solul cu cateva zile inainte, dar nu exagera. Daca pamantul este mult prea umed atunci cand folosesti motosapa, radacinile plantelor pot putrezi. Inainte de a folosi aceasta ustensila, indeparteaza radacinile vechi, foloseste o cantitate corecta de ingrasamant si asigura-te ca lamele motosapei sunt ascutite.

2. Masina de tuns iarba

Cine nu iubeste un gazon sanatos, curat si ingrijit? Pentru a te asigura ca gradina ta primeste atentia de care are nevoie, trebuie sa achizitionezi o masina de taiat iarba. Opteaza pentru un aparat care are si un sac inclus, astfel incat toate impuritatile si firele de iarba taiate sa nu se imprastie in toata curtea. Se recomanda tunderea gazonului regulat, o data sau de doua ori pe saptamana, insa ai grija sa nu tunzi mai mult de o treime din el, pentru ca acesta isi poate pierde din vigoare. Este important sa nu "stresezi" gazonul prea mult, deci nu exagera cu tunderea sau udarea acestuia. Daca iti doresti un loc al tau pentru a te relaxa dupa o zi lunga de munca, iti poti transforma curtea, astfel incat sa poti petrece cateva momente alaturi de cei dragi. Amplaseaza un balansoar, un cort pentru cei mici, sau chiar un gratar, astfel incat sa te poti bucura in voie de verdele ce te inconjoara.

3. Suflanta

Daca ti-ai amenajat curtea intr-un spatiu destinat relaxarii, este necesar sa o ingrijesti corespunzator, indiferent de anotimp. Chiar daca vara este momentul oportun in care sa petreci cat mai mult timp in curte, temperaturile raman destul de ridicate si toamna, astfel ca ai posibilitatea sa te mai bucuri de cateva saptamani de caldura. Toamna nu vine niciodata fara anumite repercursiuni, deci trebuie sa te asiguri ca gradina ta este curata in permanenta. Cum gazonul o sa se umple rapid de frunze, crengute sau alte impuritati, este necesar sa iti achizitionezi o suflanta, care sa tina toate aceste elemente la distanta.

Asadar, daca ti-ai achizitionat o casa care dispune de o gradina, este necesar sa o ingrijesti si sa ii acorzi acestea atenta cuvenita. Foloseste intotdeauna aparate calitative si profesionale, care sa iti usureze viata si munca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.