Bărbatul care a fost prins de poliţiştii din Ilfov când conducea un autoturism deşi avea permisul reţinut şi era sub influenţa a două substanţe psihoactive a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În urma probatoriului administrat, poliţiştii oraşului Pantelimon au reţinut pentru 24 de ore, pe bărbatul de 23 de ani, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile", a informat, luni, Poliţia Judeţeană Ilfov.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi  conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 
Poliţia Judeţeană Ilfov anunţa, sâmbătă dimineaţă, că, în cadrul unor controale făcute pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool ori substanţe psihoactive la volan, poliţişti rutieri din Pantelimon au făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă şoferul nu a oprit.
 
"În timp ce era urmărit, autoturismul respectiv a intrat în coliziune cu gardul unui imobil din localitate, după care bărbatul de la volan a coborât din maşină şi a fugit, fiind interceptat de poliţişti la scurt timp. În urma verificărilor a rezultat faptul că bărbatul respectiv avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, având permisul reţinut", arăta sursa citată.
 
De asemenea, şoferul a fost testat cu aparatul drugtest, acesta indicând o valoare pozitivă la consumul a două substanţe psihoactive. Ca urmare, bărbatul a fost dus la o unitate spitalicească pentru prelevarea de mostre biologice.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal în care fac cercetări pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat şi respectiv conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.