Echipele de salvare au recuperat şase cadavre de pe locul unui depozit de artificii care a explodat în capitala armeană Erevan şi mai mult de doisprezece persoane rămân date dispărute, a anunţat, luni, Ministerul armean de Urgenţă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Exploziile au izbucnit, duminică, într-un depozit cu artificii dintr-o piaţă din Erevan, provocând prăbuşirea unor părţi ale clădirii şi rănind zeci de oameni.

Videoclipul distribuit de Ministerul de Urgenţă a arătat o grămadă de moloz şi metal răsucit. Premierul Nikol Pashinyan a vizitat locul incidentului împreună cu alţi oficiali, a mai precizat ministerul.

Cauza exploziei nu a fost stabilită, deşi autorităţile au exclus actele teroriste.

”Privind filmările din momentul exploziei, devine evident că nu se poate vorbi despre un act terorist, pentru că mai întâi este un incendiu, se ridică fum şi apoi se produce o explozie”, a declarat ministrul Urgenţelor, Armen Pambukhchyan, potrivit agenţiei de ştiri Armenpress.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.