Antrenorul Chindiei Târgovişte, Adrian Mihalcea, crede că echipa sa trebuie să înveţe din greşeli şi că diferenţa la meciul cu FCSB a fost făcută de calitatea jucătorilor intraţi la pauză în echipa bucureşteană

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Dacă ne-ar fi bătut Steaua cu 3-0, sau cu 3-2 pe un altfel de joc, ar fi fost ceva... Dar, măcar să învăţăm din greşeli, însă nu prea învăţăm. Cât ne-au ţinut bateriile am ţinut piept FCSB, dar după pauză ei au băgat arteleria grea şi asta a fost.

Calitatea jucătorilor face diferenţa şi îi felicit pe tinerii de la Steaua pentru valoarea arătată.

Primul lor gol a venit prea repede. Am intrat rău în joc şi asta s-a văzut. Nu am mai putut ţine jocul. Îi felicit pe jucătorii mei, vreau să aibă mereu atitudine. Despre Neguţ pot să spun că sper să înţeleagă că nu mai trebuie să facă asemenea greşeli, dar acum, la cald, am sentimente contradictorii şi nu vreau să spun prostii”, a declarat Adrian Mihalcea.

FCSB a învins echipa Chindia Târgovişte cu scorul de 3-2 într-un meci contând pentru etapa a cincea din Superligă. Echipa din Târgovişte a condus cu 2-0

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.