Fiul lui Salman Rushdie, Zafar Rushdie, a anunţat, într-un comunicat postat în social media, că scriitorul a suferit răni grave şi care îi vor schimba viaţa, dar nu şi-a pierdut deloc simţul umorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După atacul de vineri, tatăl  meu rămâne în stare critică în spital, unde este supus unui tratament amplu. Suntem extrem de uşuraţi după ce ieri el a fost scos de pe ventilaator şi de pe oxigen suplimentar şi a putut spune câteva cuvinte.

Deşi rănile suferite sunt grave şi îi vor schimba viaţa, simţul umorului, de obicei sfidător, i-a rămas intact. Le suntem recunoscători tuturor celor din public care i-au sărit cu curaj  în ajutor şi i-au acordat primul ajutor, poliţiei şi doctorilor care au avut grijă de el şi valului de iubire şi susţinere din întreaga lume. Vă cerem să aveţi răbdare şi să ne respectaţi intimitatea în aceste momente în care familia se uneşte la patul lui de spital pentru a-l susţine şi a-l ajuta”, a precizat Zafar Rushdie.

Salman Rushdie a fost înjunghiat în gât şi în tors, vineri, în timp ce era pe scenă la o prelegere în statul New York.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.