Trei trenuri de călători înregistrează, duminică, întârzieri de până la 120 de minute, ca urmare a lipsei tensiunii de alimentare în linia de contact pe relaţia Radna-Varadia. Echipele CFR lucrează pentru remedierea avariei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Trenurile IR 75 Curtici-Braşov, IR 1765 Timişoara Nord-Iaşi; R 2046 Arad-Simeria au întârzieri între 80 şi 120 de minute din cauza unei defecţiuni.
 
"Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură - CFR SA, locomotivă diesel pentru a se putea tranzita zona afectată. Echipele de intervenţie ale CFR SA lucrează pentru remedierea situaţiei apărute. Este posibil să se înregistreze întârzieri suplimentare în circulaţia trenurilor de călători care străbat această zonă. Programul de circulaţie în zona afectată se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, transmite CFR Călători, într-un comunicat de presă, de duminică.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.