Poliţiştii au deschis dosar penal şi au reţinut un tânăr de 27 de ani, după ce acesta a furat maşina neînmatriculată a prietenului său, aceasta după ce ambii consumaseră alcool. Hoţul nu avea nici permis de conducere şi a refuzat recoltarea de probe biologice,el fiind găsit de poliţişti în timp ce înapoia maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un tanar de 22 de ani a sunat la Secţia 3 Poliţie Piteşti şi a sesizat că prietenul său i-a sustrat maşina parcată în faţa blocului unde locuieşte.
 
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de ordine publică şi, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că, în noaptea de 11 spre 12 august a.c., apelantul, împreună cu un prieten, un bărbat de 27 de ani, din Izvoru, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar dimineaţa ar fi coborât împreună în faţa blocului, iar bărbatul de 27 de ani s-a urcat în maşina sa, cu care a plecat, fără acordul său. Ulterior, bărbatul a revenit cu maşina în parcarea blocului, unde a şi fost găsit de poliţişti”, transmite IPJ Argeş.
 
În urma verificărilor poliţiştii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, iar bărbatul nu are permis de conducere. Totodată, bărbatul care se afla încă sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.
 
”În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unu vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, mai precizează IPJ Argeş.
 
De asemenea, faţă de apelant poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
Bărbatul de 27 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.