Trei copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani au fost răniţi într-un accident rutier care a avut loc, sâmbătă, la Topliţa, în judeţul Harghita. Echipajele au intervenit pentru scoaterea unei fete de 13 ani dintre fiarele maşinii, iar un elicopter SMURD a fost solicitat să o preia, după ce a fost dusă la spital, pentru a o transporta la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, sâmbătă, pe DN15, la ieşirea din Topliţa, spre Reghin, fiind implicate două autoturisme. 

”La faţa locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie nr.  2 Topliţa,  cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi 2 echipaje SAJ Topliţa. În urma accidentului rutier, au rezultat 3 victime, una dintre acestea fiind extrasă din autovehicul de echipajele de intervenţie. Cele 3 victime sunt conştiente, rănite uşor, preluate şi transportate la spital,  în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Toate cele 3 victime sunt minori”, transmite ISU Harghita.  

Copiii au vârste cuprinse între 7 şi 13 ani.  

Potrivit sursei citate, pentru o fată de 13 ani, care a fost extrasă din autoturism, după ce a fost transportată la spital, s-a solicitat intervenţia elicopterului SMURD, care o va transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.