Primarul general al Capitalei publică, joi, două fotografii care arată un imobil înainte şi după o serie de lucrări, precizând că ”aşa arată o “consolidare” a unui imobil dintr-un cartier istoric realizată cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa arată o “consolidare” a unui imobil dintr-un cartier istoric realizată cu aprobarea fostului primar Gabriela Firea. Este vorba de o clădire aflată pe strada Vasile Lucaciu nr.51 din Sectorul 3, ai cărei proprietari au obţinut în 2019 o autorizaţie, care în text scria consolidare, dar în planşe desena practic o reconstruire”, a scris, joi, pe Facebook, Nicuşor Dan. 

Potrivit acestuia, ”sub pretextul "consolidării", ca în zeci de alte cazuri, a dispărut un imobil interbelic cu valoare arhitecturală”.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.