Vara inca nu este pe sfarsite. Desi oricine si-ar dori sa isi petreaca sezonul estival relaxat pe plaja, pe marginea unei piscine ori strabatand carari de munte, adevarul este ca nu toata lumea isi permite acest lux. Chiar daca vara este anotimpul care te face sa visezi la vacanta mai mult ca oricand, nu poti renunta complet la datoriile tale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asadar, cum ai putea sa procedezi pentru a nu-ti pierde motivatia in zilele de vara ramase? Una dintre solutiile pe care le ai la indemana este reprezentata de rezervarea unei vacante scurte, care sa iti satisfaca „dorul de duca” si sa iti ofere motivatia de care ai nevoie pentru a munci cu mult spor in continuare.

Desi in catalogul agentiei Komsi Travel vei descoperi numeroase propuneri de last minute Turcia, toate extrem de convenabile, cea mai populara optiune din aceasta vara este, fara indoiala, Antalya. Destinatia iubita atat de cupluri si grupuri de prieteni tineri, cat si de familiile care calatoresc alaturi de copii, Antalya are „de toate pentru toti”!

Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva motive pentru care ar trebui sa optezi pentru Antalya in momentul in care alegi un last minute in Turcia!

Peisaje cu adevarat impresionante

Situata in sudul tarii, Antalya este una dintre cele mai frumoase regiuni pe care le pot vizita cei interesati de un last minute in Turcia. Plajele de aici sunt inconjurate de impresionantii munti Taurus. Coasta de Turcoaz este unul dintre motivele pentru care mii de turisti ajung anual in Antalya.

Dincolo de faptul ca te poti relaxa pe sezlong admirand un peisaj mirific, ai ocazia de face drumetii superbe. De altfel, in inima muntilor, se afla ramasitele unui imperiu antic, pe care le poti vizita daca doresti.

Mancaruri delicioase

Orice last minute Turcia iti garanteaza o experienta culinara de milioane! De la aperitive la feluri principale si pana la deserturi savuroase, aceasta tara cucereste pe oricine prin bucataria locala. De altfel, se spune ca cei care descopera gustul mancarii turcesti pregatite „la ea acasa” se intorc regulat in Turcia doar pentru aceasta!

Obiective turistice deosebite

Iubitorii de arta, istorie si cultura nu vor avea timp sa se plictiseasca aici. Unul dintre principalele obiective turistice este Pamukkale sau Palatul de Bumbac, un loc de care iti vei aminti intotdeauna cu zambetul pe buze.

La cateva sute de metri distanta de Pamukkale, vei gasi Piscina Cleopatrei, un loc mirific, inconjurat de palmieri si arbusti cu flori. Acesta este locul in care regina egiptenilor venea pentru a se imbaia si a-si pastra pielea tanara. De altfel, legenda spune ca cei care inoata in piscina intineresc cu zece ani – un zvon pe care il poti testa pentru doar 10 euro, pretul pe care il platesti pentru a intra in piscina Cleopatrei.

Aventuri acvatice

Nu ar trebui sa surprinda pe nimeni faptul ca Antalya este locul ideal pentru cei pasionati de sporturi nautice sau de orice alte aventuri acvatice. Profita de un last minute in Turcia pentru a face scufundari, scuba diving sau pentru a vizita unul dintre faimoasele parcuri acvatice, pe care toata lumea le adora, de la mic la mare!

Dupa cum vezi, un last minute in Antalya este vacanta de care ai nevoie pentru a lua o pauza si a te intoarce la viata de zi cu zi cu bateriile reincarcate!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.