Dinamo Kiev s-a impus marţi seara în Austria, cu Sturm Graz, scor 2-1, într-un meci contând pentru manşa secundă a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor. Echipa antrenată de Mircea Lucescu s-a calificat în play-off-ul competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul disputat în Austria, la Graz, pe arena Graz Liebenau, Hojlund a deschis scorul pentru Sturm Graz, în minutul 27. Cum în manşa întâi, Dinamo Kiev câştigase cu 1-0, s-a intrat în prelungiri.  Vivcharenko, jucător intrat în minutul 71, a înscris golul egalizator în minutul 97, iar în minutul 112 Tsygankov a tranşat calificarea stabilind scorul final.

Dinamo Kiev s-a impus cu 2-1 la Graz şi, cu 3-1 în ambele manşe, va juca în play-off-ul Ligii Campionilor, cu echipa portugheză Benfica Lisabona.

Sturm Graz va evolua în grupele Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.