Florin Cîţu a afirmat că au fost spuse „multe inepţii” marţi cu privire la economie, preţuri şi dobânzi şi că nimeni nu îşi asumă nimic. Liberalul a adăugat că două lucruri rămân certe şi anume faptul că inflaţia rămâne mare mult timp şi acest lucru are cauze interne, iar dobânzile vor continua să crească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Isărescu: Nu cred că liberalizarea pieţei de energie a fost inspirată/ Bine că au fost aduse lucrurile sub control cu această plafonare/ Nu poţi să laşi, mai ales în situaţie de război, anumite preţuri total libere
CITEȘTE ȘI Isărescu, întrebat dacă poate fi mai rău de atât în cazul scumpirilor: Da, există mai rău de atât/ România a avut şi inflaţie de 200 - 300%, deci mai rău poate să fie/ Nu ne jucăm cu inflaţia, este o boală foarte periculoasă

 

 
„Multe inepţii astăzi în spaţiul public despre economie, preţuri, dobânzi etc. Nimeni nu îşi asumă nimic. Două lucruri certe: 1. Inflaţia rămâne mare mult timp şi are cauze interne. 2. Dobânzile vor continua să crească”, a scris Florin Cîţu, marţi pe Facebook. 
 
El a adăugat că „cheltuielile de la buget cu dobânzile pot ajunge in 2022 la cel mai mare nivel din istorie - aproape 2% din PIB (in jur de 30 de miliarde de lei)”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.