Preşedintele american Joe Biden, vindecat de coronavirus, a părăsit Casa Albă pentru prima dată după mai mult de două săptămâni, el plecând duminică la casa de vacanţă din Delaware, relatează USA Today.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă simt minunat”, a spus Biden la plecarea de la Casa Albă către Rehoboth Beach.

Medicul personal al lui Joe Biden, Kevin O’Connor, a anunţat duminică faptul că preşedintele a fost testat negativ a doua zi consecutiv, astfel că îşi poate relua angajamentele publice.

Biden, care este vaccinat cu schemă completă şi a primit şi doze booster, se afla în izolare în Casa Albă din data de 30 iulie, când a fost testat positiv cu coronavirus la scurt timp după ce se vindecare. Iniţial, liderul american a fost găsit infectat la 21 iulie. El a ieşit pentru scurt timp din izolare la 27 iulie, însă nu a părăsit Casa Albă. Trei zile mai târziu, Joe Biden a intrat din nou în izolare, fiind testat pozitiv.

Cât timp a fpst infectat cu coronavirus, Biden şi-a continuat activitatea din izolare, participând virtual la evenimente.

Luni, Joe Biden şi soţia sa Jill urmează să facă o deplasare în Kentucky, unde vor întâlni familii afectate de inundaţiile care au devastat regiunea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.