Marius Croitoru ,antrenorul echipei FCU 1948 Craiova, crede că echipa sa a dominat meciul cu Universitatea Craiova din primul până în ultimul minut, iar scorul de 1-2 nu reflectă realitatea din teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La cald, prima impresie e că a fost un meci frumos. Rezultatul este nemeritat pentru noi însă se întâmplă să joci bine şi să-ţi lipsească ceva. Nouă ne-a lipsit prezenţa de spirit în faţa porţii. Este un derbi şi cine greşeşte mai puţin are şanse de câştig, iar noi am greşit de două ori. Dar, scorul nu reflectă realitatea din teren. Am jucat mai bine tot meciul împotriva unei echipe care a terminat pe locul 3 anul trecut, care reprezintă România în cupele europene. Mă bucur că am dominat o echipă de cupele europene din primul până în ultimul minut. Cât despre golurile primite, eu cred că domnul Kovacs a acordat un penalti eronat. Degeaba avem VAR, dar, dacă greşesc, îmi cer scuze domnului Istvan Kovacs”, a declarat Marius Croitoru la posturile care transmit Superliga.

“Degeaba am fi jucat bine dacă pierdeam. Ar fi fost o problemă pentru jucători, din punct de vedere al moralului. Noi am jucat ca să securizăm rezultatul. Chiar dacă adversarii au avut posesia, posesia nu câştigă meciuri. Noi, acum, ne vom concentra pe meciul din cupele europene”, a afirmat, la rândul său, tehnicianul învingătorilor, Laszlo Balint.

Echipa CS Universitatea Craiova a învins-o duminică seara, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate golurile au fost înscrise din penalti, iar partida a fost oprită timp de zece minute, din cauza obiectelor aruncate din tribună de suporteri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.