Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan o acuză pe Gabriela Firea că a minţit pe tema acoperişului Arenei Naţionale. Edilul precizează că specialiştii aduşi, după acţionarea defectuoasă a acoperişului în decembrie 2020, au fost aduşi de către ea de la Compania Municipală Tehnologia Informaţiei şi nu a existat niciodată un contract de mentenanţă pentru acoperiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Fostul primar Firea spune trei minciuni pe subiectul acoperişului Arenei Naţionale.
 
1. Spune că în decembrie 2020 acţionarea defectuoasă a acoperişului a fost făcută de specialiştii aduşi de mine. Nu, erau specialiştii aduşi de ea în Compania Municipală Tehnologia Informaţiei, de care nu am putut scăpa decât după Euro 2020, căci nu mai aveam timp să relicităm toate contractele în curs până la Euro.
 
2. Spune că acea acţionare defectuoasă a stricat acoperişul. Nu, acoperişul era deja stricat şi specialiştii de la Compania Municipală l-au blocat acţionându-l deşi ştiau că este stricat.
 
3. Mai spune ca a avut contract de mentenanţă pentru acoperiş. Un astfel de contract nu exista”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook. 
 
Fostul primar PSD al Capitalei Gabriel Firea are o nouă dispută cu actualul edil Nicuşor Dan, de această dată pe tema acoperişului Arenei Naţionale, Firea acuzându-l pe Nicuşor Dan minte şi aruncă, din nou, vina pe ea pentru neputinţa şi nerealizările lui.
 
„În mandatul meu, nu au fost probleme pentru că am respectat indicaţiile producătorului”, precizează ea după ce primarul general a anunţat că a semnat contractul pentru repararea şi mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, ”după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreţinere specializată”. ”Povestea acestui acoperiş este încă o dovadă a nepăsării foştilor primari Oprescu şi Firea, care în mandatele lor nu au asigurat, cum ar fi fost normal, o mentenanţă corespunzătoare”, a subliniat el.
 
Nicuşor Dan a anunţat, vineri, că a semnat contractul pentru repararea şi mentenanţa acoperişului Arenei Naţionale, după ce timp de 11 ani nu a beneficiat de niciun fel de întreţinere specializată. De asemenea, potrivit contractului, stadionul va beneficia de servicii de reparaţii, mentenanţă şi întreţinere pentru acoperişul retractabil, cubul şi tabela electronică.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.