Actorul american James Franco îl va interpreta pe Fidel Castro în "Alina de Cuba", un film independent despre "fiica rebelă" a liderului cubanez, a anunţat producătorul de proiect, John Martinez O'Felan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Regizorul a vrut pe cineva care să semene fizic cu Fidel Castro şi care să aibă carisma sa", a declarat el pentru AFP. 

John Martinez O'Felan a declarat că a decis să-l abordeze pe James Franco după ce a analizat profilurile mai multor actori de origine latino-americană sau iberică. 

Este vorba despre a doua apariţie a lui James Franco într-o producţie, după acuzaţiile de hărţuire şi comportament nepotrivit sexual în 2018. Actorul în vârstă de 44 de ani a fost acuzat de patru foste studente de la o şcoală de actorie că le-a abuzat în timpul unor scene nud. 

Într-un interviu, în decembrie, actorul, care a fost nominalizat la Oscar în 2011 pentru "127 de ore", a recunoscut că a avut relaţii sexuale cu unele dintre studentele sale. 

"Alina de Cuba" va fi realizat de Miguel Bardem, vărul actorului spaniol Javier Bardem. Va fi turnat în Columbia începând din 15 august, a declarat John Martínez O'Felan. Ana Villafañe o va interpreta pe Alina Fernandez, fiica lui Castro şi a Nataliei Revuelta Clews, jucată de argentinianca Mia Maestro.

Alina Fernández, 66 de ani, trăieşte în exil din anii 1990. Stabilită la Miami, opozantă a revoluţiei cubaneze, ea este autoarea autobiografiei "Alina. Memorias de la hija rebelde de Fidel Castro".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.