Platforma online VOYO a programat în august filme şi seriale, unele dintre cele mai iubite desene animate, gale UFC pentru fanii sportului de contact, şi "La oraş", primul serial produs local.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru copii, în ultima lună de vacanţă de vară, vor fi filme de animaţie de succes precum "Paw Patrol", "Pinguinii din Madagascar", "Spongebob", "Kung Fu Panda" şi episoade noi din "ARPO: Robot Babysitter". Pe lângă acestea, va fi disponibilă pe VOYO şi o serie de animaţii educaţionale - "CoComelon", "Litlle Red Bus", "Digley & Dazey", "The Sharksons", "Blippi", "Little Baby Bum", "My Magic Pet Morphle".

Din 8 august, VOYO va difuza primul sezon al serialului dramă "Your Honor", cu Bryan Cranston în rolul principal, actor nominalizat la Golden Globes 2021. Serialul este centrat pe povestea unui judecător care îşi confruntă convingerile în momentul în care fiul său este implicat într-un atentat ce vizează o familie din mafia crimei organizate. Aflat în faţa unor alegeri imposibile, descoperă cât de departe poate merge un tată pentru a-i salva viaţa fiului său.

"La oraş", primul serial produs local pentru VOYO, va putea fi urmărit din 17 august. Serialul de comedie urmăreşte aventurile lui Doru, un băiat de la ţară care hotărăşte să-şi schimbe viaţa şi să devină curier în Bucureşti. Totul pentru a strânge bani şi a-şi putea îndeplini visul de a se căsători cu fata pe care o iubeşte.

Primul sezon al serialului "Hawaii 5.0", patru gale UFC (Santos vs. Hill - 7 august, la ora 05:00; Vera vs. Cruz - 14 august, ora 02:00; Usman vs. Edwards 2 - 21 august, ora 05:00; UFC Fight Night, 28 august, ora 02:00) şi un film în fiecare zi, printre care "Coşmarul miresei", "Weekend fără pereche", "Greu de convins", "O pasiune de neuitat", "Moartea lui Oscar Grant" şi "Cum să ai succes pe Insta" pot fi urmărite în august doar pe VOYO.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.