Două fete de 13 şi 16 ani au murit, alţi doi tineri de 16 şi 17 ani au fost grav răniţi, iar un al treilea, de 23 de ani, a suferit şi el răni, într-un accident petrecut în noaptea de joi spre vineri, în localitatea constănţeană Cobadin. În evenimentul rutier au fost implicate două maşini - una dintre ele condusă de un adolescent de 16 ani, rănit şi el în accident - care în urma impactului au fost proiectate în alte două autoturisme parcate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Inspectoratul de Poliţie al  judeţului Constanţa a anunţat că în accidentul de la Cobadin impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un băiat de 16 ani, respectiv un tânăr de 23 de ani.
"Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a două pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani", a transmis IPJ Constanţa.
De asemenea, au fost grav răniţi şoferul de 16 ani şi un pasager din acelaşi autoturism, de 17 ani şi rănit mai uşor celălalt conducător auto.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Autorităţile au fost anunţate în legătură cu producerea unui accident rutier, în noaptea de joi spre vineri, în Cobadin, în care au fost implicate trei autoturisme.
La faţa locului s-au deplasat două echipaje Smurd B, un Smurd C, o autospecială de stingere cu apa şi spumă şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ).
Potrivit SAJ, în urma accidentului au murit două femei, doi bărbaţi erau inconştienţi şi au fost intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa, iar un alt bărbat a fost transportat conştient la unitatea medicală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.