Mioveni, Argeş, 4 august 2022 - Analogue Festival, care va avea loc ȋntre 2 şi 4 septembrie 2022, pe Platoul Făget din Mioveni (judeţul Argeş), a anunţat astăzi programul artiştilor pe zile şi preţul biletelor de o zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În următoarele 10 zile, cei care doresc să participe la Analogue vor avea posibilitatea să ȋşi achiziţioneze bilete la un tarif special. Astfel, ȋncepȃnd din 4 august pȃnă pe 14 august, biletele de o zi vor avea preţul de 110 lei, urmȃnd ca din 15 august preţul unui bilet de o zi să fie 140 lei. Biletele pe zile şi abonamentele cu aces de 3 zile sunt disponibile online pe Bilete.ro, Ia Bilet, Entertix si Eventim, dar vor putea fi achiziţionate şi direct de la intrare, ȋn zilele de festival, ȋn limita stocului disponibil.

ANALOGUE 2022, PROGRAMUL PE ZILE. MAIN STAGE

Vineri, 2 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la ora 18:00: Bruja, El Nino, Nane, Deliric & Silent Strike, BUG Mafia, Rudimental (DJ set).

Sȃmbătă, 3 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la 17:30:  Catalina Cara, Moonlight Breakfast, Zdob şi Zdub, Subcarpaţi, Dubioza Kolektiv, Morcheeba

Duminică, 4 septembrie

Programul concertelor ȋncepe la 16:00: Maria Hojda, Irina Rimes, The Motans, Golan, Asaf Avidan, JP Cooper, Jessie Ware

Pe langă muzica live de pe Main Stage, festivalul va avea încă două scene.

Surpriza festivalului este scena Radio ZU: “ZU aduce starea naturală, tu adu-ţi prietenii la Analogue Festival, pe platoul Făget! Am pregătit o scenă specială cu #MuzicaAia, gata să primească toată energia publicului. DJ Razz şi DJ Popoviciu sunt la platane şi mixează cele mai tari hituri pentru cele mai tari momente. În cele 3 zile de festival ne vom bucura cât pentru 3 luni de vară. Ne vedem pe platou, să facem cel mai tare show! See you!”, au transmis reprezentanţii Radio ZU.

Analogue propune ȋncă o scenă de party, unde mai mulţi DJs şi tineri artişti vor performa ȋn fiecare zi de festival.

Noutăţi şi informaţii suplimentare despre activităţile din festival vor fi publicate în următoarea perioadă pe canalele de comunicare ale Analogue.

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival care îmbină natura cu muzica şi care aduce în discuţie problematici actuale precum sustenabilitatea, limitele digitalului şi relaţiile interumane. Prima ediţie se va desfăşura în perioada 2-4 septembrie 2022, pe platoul Făget din Mioveni, cu sprijinul Primăriei Mioveni şi al Centrului Cultural din Mioveni.

Participanţii la festival vor putea alege ȋntre cele 3 scene muzicale, ateliere de creaţie şi multe zone de relaxare şi dedigitalizare, pentru o conexiune cât mai reală între oameni cu preocupări şi valori comune.

Festivalul îl are ca partener principal pe George, primul banking inteligent din România, o inovaţie BCR. George este un ecosistem digital financiar complet, care oferă 100% online, pe mobil sau desktop, toate serviciile de daily banking, chiar şi cele mai complexe. Cu peste 1,3 milioane de utilizatori în România şi 7 milioane în celelalte ţări din Centru şi Est, George a devenit cea mai populară platformă de digital banking din Europa şi este partener cu unele dintre cele mai mari festivaluri şi evenimente culturale din România.

Organizatori: CENTRUL CULTURAL MIOVENI, PRIMĂRIA ORAŞULUI MIOVENI, CONSILIUL LOCAL MIOVENI

Partener principal: George. Primul banking inteligent. Inovaţie BCR

Partener media principal: Radio ZU

Parteneri media: Adevărul, Profit.ro

Sponsori: CIUC PREMIUM®, PEPSI, P.P. DISTRIBUTORS ROMANIA, LA FANTANA, Sistemath by La Fantana, KAFUNE, BECIUL DOMNESC COMPANIA, DELTA INVEST, NATISAN MEDICINA GENERALA, VECTRUM SOLUTIONS, ALPHA MAAP CREATIONS, CIPCOS MAR COMPLEX, OPTIMA

Parteneri locali: SUPERNOVA PITEŞTI, CINEMA TRIVALE, HAPPY CINEMA

Contact: CENTRUL CULTURAL MIOVENI

Email: press@analogue.ro

Telefon: 0722 794 747

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.