Procurorii au cerut, joi, instanţei, arestarea în lipsă a unui bărbat din Iaşi, care şi-ar fi ucis soţia, întrucât obţinea prea puţini bani din videochat. Potrivit procurorilor, femeia ar fi fost bătută repetat, timp de şase ani, iar loviturile i-au cauzat multiple traumatisme care în final au dus la decesul acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au solicitat, joi, arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat în vârstă de 30 de ani, care în perioada 2016-2022 a exercitat în mod repetat acte de violenţă fizică asupra soţiei sale.

Anchetatorii susţin că agresorul era nemulţumit că femeia nu mai câştiga venituri consistente din activităţi de videochat şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele în mai multe zone ale corpului, cu precădere în zona capului.

"Loviturile au determinat multiple traumatisme cranio-cerebrale ce au condus la alterarea constantă a stării de sănătate a acesteia după producerea iniţială a unui hematom subdural cronic cu resângerare frontal drept şi instalarea unor higrome emisferice bilaterale. Acestea au evoluat pe fondul celor mai recente acte de agresiune fizică, complicate în evoluţie cu bronhopneumonie, iar în final au condus la moartea victimei în data de 07 martie 2022", au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Bărbatul a fost citat în vederea audierii sale, dar nu s-a prezentat la sediul parchetului.

Din verificările făcute cu ocazia punerii în executare a mandatelor de aducere a rezultat că acesta nu mai locuieşte la adresa de domiciliu, nici la adresele cunoscute în care a stat fără forme legale.

Bărbatul este căutat de autorităţi pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.