Un incendiu masiv a cuprins, miercuri, un depozit de lângă Moscova, iar o persoană a murit, 13 au fost rănite, iar două sunt încă date dispărute, transmite Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul, care s-a produs la un depozit aparţinând principalului retailer online din Rusia, Ozon, a afectat o suprafaţă de 50.000 de metri pătraţi.  

Oficialii pentru situaţii de urgenţă au declarat că o persoană a murit în incendiu, iar guvernatorul regiunii Moscova, Andrei Vorobyov, a anunţat că două persoane sunt date dispărute. Oficialii au precizat că doi dintre răniţi au fost spitalizaţi. 

Coloane uriaşe de fum negru s-au ridicat pe cer deasupra zonei din apropierea oraşului Istra, la nord-vest de Moscova. 

Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă a declarat că 150 de pompieri şi trei elicoptere de pompieri au fost implicate în eforturile de stingere a incendiului. 

Autorităţile nu au precizat ce a declanşat incendiul, dar agenţia de ştiri RIA-Novosti a raportat că anchetatorii analizează incidentul ca fiind o acţiune provocată.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.