Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunţă, miercuri, că data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru construcţia celor 95,9 km ai Autostrăzii Focşani-Bacău este 22 septembrie 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ministrului Transporturilor, Autostrada Focşani-Bacău, parte a Autostrăzii Moldova (A7), este compusă din 3 loturi:  

Lotul 1: Focşani - Domneşti Târg (35,60 km) 

Lotul 2: Domneşti Târg - Răcăciuni (38,78 km) 

Lotul 3: Răcăciuni – Bacău (21,52 km) 

”Data limită până la care pot fi depuse ofertele pentru construcţia celor 95,9 km ai Autostrăzii Focşani-Bacău este 22 septembrie 2022! Pentru construcţia fiecărui lot în parte (30 de luni perioadă de execuţie/lot) este lansat în licitaţie câte un contract, cu valoare estimată cuprinsă între 2,11 miliarde de lei şi 3,14 miliarde de lei, (fără TVA)”, a transmis Sorin Grindeanu.  

Ministrul explică faptul că 2,98 miliarde de lei (fără TVA) sunt pentru Lotul 1, 3,14 miliarde de lei (fără TVA) pentru Lotul 2 şi 2,11 miliarde de lei (fără TVA) pentru Lotul 3.  

”Anunţul de participare la licitaţie va fi vizibil ulterior publicării acestuia în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Proiectul, cu o valoare totală estimată de 8,246 miliarde de lei (fără TVA), este finanţat prin PNRR”, a mai transmis Grindeanu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.