Poliţiştii bihoreni de la Biroului pentru Protecţia Animalelor au făcut un apel public către localnicii din Sâniob să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bihor dacă au date despre persoana care, în luna mai a acestui an, a ucis un câine rasa rottweiler. Animalul a fost găsit spânzurat într-o pădure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat dat publicităţii, luni, de IPJ Bihor, în cursul lunii mai poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor au fost sesizaţi că, în comuna Sâniob, a fost găsit cadavrul unui câine.
 
Ajunşi la locul indicat, poliţiştii au constatat că, pe o parcelă dintr-o zonă împădurită din comuna Sâniob, într-un copac, a fost găsit spânzurat un câine rasa rottweiler, în vârstă de 6-7 ani.
 
"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, iar poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru identificarea autorilor şi tragerea la răspundere penală a acestora. Cetăţenii care deţin date sau informaţii cu privire la acest caz sunt rugaţi să contacteze Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor – Biroul pentru Protecţia Animalelor la adresa de e-mail: cabinet@bh.politiaromana.ro sau la numerele de telefon: 0259/431.495 sau 0770/793.534”, transmite IPJ Bihor, luni.
 
Pedepsele pentru uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept au fost înăsprite, iar dacă va fi identificat, autorul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 2 la 7 ani
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.