La propunerea Ministerului Dezvoltării, Guvernul României a aprobat, în şedinţa de astăzi, indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea secţiilor din corpul principal al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, anunţă instituţia. Valoarea totală a investiţiei este de 97.094.000 lei, din care Ministerul Dezvoltării va asigura 95.737.000 lei, diferenţa fiind alocată de Consiliul Judeţean Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Lucrările de intervenţie constau, în principal, în consolidarea corpurilor de clădire încadrate în clasa RsII de risc seismic, recompartimentarea interioară a spaţiilor în vederea asigurării condiţiilor optime pentru activitatea medicală şi conexă, realizarea lucrărilor necesare în vederea obţinerii autorizaţiilor de funcţionare igienico-sanitare şi de protecţieîmpotriva incendiilor, refacerea instalaţiilor sanitare, electrice şi de ventilaţie, precum şi eficientizarea energetică a imobilului în conformitate cu auditul energetic, armonizând soluţiile cu statutul de monument al clădirii, se precizează în comunicatul ministerului. Valoarea totală a investiţiei este de 97.094.000 lei, din care Ministerul Dezvoltării va asigura 95.737.000 lei, diferenţa fiind alocată de Consiliul Judeţean Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.