O femeie este cercetată de poliţiştii constănţeni după ce ar fi păcălit mai multe persoane de la care a încasat sume de bani, reprezentând avans pentru cumpărarea unor imobile care erau supuse executării silite. Prejudiciul se ridică la 90.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Constanţa a transmis că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanţa, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut, miercuri, două percheziţii în municipiul Constanţa, într-un dosar penal deschis pentru înşelăciune. 
 
"Din cercetări a reieşit că o femeie ar fi indus în eroare mai multe persoane, de la care ar fi încasat sume de bani, cu titlu de avans, în vederea cumpărării unor imobile, care erau supuse unor executări silite, prin intermediul unei agenţii imobiliare. Prejudiciul estimat este de aproximativ 90.000 de euro”, a transmis IPJ Constanţa. 
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe înscrisuri utile cauzei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.