FCSB are un start ratat de sezon, nereuşind să obţină nici măcar o victorie în primele două runde din campionatul României. În plus, echipa a pierdut prima manşă din turul 2 preliminar din Conference League contra celor de la Saburtalo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru FCSB urmează însă încă un meci dificil în campionatul României, luni de la ora 21:30, pe teren propriu contra celor de la U Craiova 1948. Cele două echipe au un moral diferit, din moment ce oltenii vin după un succes clar contra campioanei CFR Cluj, în timp ce FCSB tocmai a pierdut meciul cu Rapid. Aşadar, misiunea celor de la FCSB nu se anunţă uşoară, mai ales că Marius Croitoru a schimbat stilul U Craiova 1948, iar echipa practică un fotbal mai ofensiv.

Cum văd bookmakerii duelul din etapa a 3-a a Superligii?

În meciurile de acest gen este dificil de anticipat o câştigătoare, însă vestea bună pentru fanii „roş-albaştrilor” este că agenţiile de pariuri sportive o consideră favorită pe FCSB. Gruparea bucureşteană are cota 1.60 la victorie, egalul are cota 3.55, iar succesul oltenilor are cota 6.25. Bookmakerii mai anticipează un meci cu puţine goluri, astfel că 1.75 este cota pentru pariul sub 2.5 goluri, iar cea pentru peste 2.5 goluri este 2.07.

3 ponturi care pot fi încercate la meciul dintre FCSB şi U Craiova 1948

1. U Craiova 1948 să câştige cel puţin o repriză

Acest pariu este interesant deoarece se raportează strict la rezultatul înregistrat în oricare dintre reprize. Iar şansele de reuşită pot fi destul de mari, dacă ne uităm că U Craiova 1948 a câştigat cel puţin o repriză în ambele meciuri din acest sezon. De fiecare dată s-a impus în repriza secundă, atât cu Farul cât şi în meciul cu CFR Cluj, semn că echipa are şi o pregătire fizică bună.

De partea cealaltă, FCSB a pierdut cel puţin o repriză în toate cele trei meciuri din acest sezon, ultima dată în eşecul cu Rapid. Iar echipa pare că suferă din punct de vedere fizic, astfel că mulţi experţi consideră că ideea de a nu merge într-un cantonament organizat în vară nu a fost tocmai bună. În plus, FCSB a avut adversari facili, iar echipa nu are un ritm de joc foarte bun.

În aceste condiţii, cota 3.20 disponibilă pentru selecţia U Craiova 1948 câştigă cel puţin o repriză este demnă de luat în calcul.

2. Şanse bune ca ambele echipe să înscrie

Una dintre marile probleme pe care FCSB le are în acest sezon e legată de jocul defensiv. Echipa s-a despărţit de doi fundaşi centrali în vară, Andrei Miron şi Paulo Vinicius, iar Iulian Cristea s-a accidentat grav. Au fost aduşi Dawa, Tamm şi Bouhenna, însă niciunul nu a convins până în acest moment. Mai mult, în cele trei partide disputate până acum perechea din defensivă a fost schimbată de fiecare dată, singurul punct fix fiind Dawa, care a avut şi el mai multe momente de nesiguranţă.

Aşadar, oltenii pot profita de problemele din defensiva celor de la FCSB, care, chiar dacă nu mai au acea strălucire ofensivă din sezonul precedent, încă au o calitate individuală foarte mare şi pot marca şi ei în poarta U Craiova 1948. La precedentul meci dintre cele două echipe scorul a fost 2-2, astfel că e de aşteptat ca ambele să marcheze şi în această partidă. Pentru această selecţie, bookmakerii oferă o cotă foarte bună, 1.98. La partidă sunt aşteptaţi peste 10 mii de spectatori, iar prezenţa fanilor poate impulsiona jocul ofensiv al celor două grupări.

3. FCSB are probleme în atac

În cele trei meciuri oficiale din acest sezon, FCSB a marcat doar un singur gol, în confruntarea cu U Cluj, dintr-un penalty transformat de Florin Tănase. Echipa suferă în atac, iar puţinele ocazii pe care şi le face el ratează cu nonşalanţă. Mai mult, echipa a arătat slăbiciuni şi în ultimele două meciuri amicale, cu CS Mioveni şi Oţelul, în care a marcat de fiecare dată cel mult un gol.

Pariul că FCSB va marca sub 1.5 goluri are cota 1.93, astfel că poate fi luat în calcul de cei interesaţi de pariuri. Absenţa unui atacant de careu care să înscrie se simte din plin, iar jucătorii şi antrenorul au cerut deja transferul unui nou jucător.

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.