COMETEX, divizia de real-estate a grupului Altex, anunţă finalizarea primului proiect de retail modern din municipiul Turnu Măgurele, Turnu Măgurele Retail Park. Construit alături de două ancore de food importante, Kaufland şi Lidl, retail park-ul dezvoltat de COMETEX formează principalul pol comercial din oraşul Turnu Măgurele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Turnu Magurele Retail Park oferă cetăţenilor din acest oraş şi zonele limitrofe, motivul de a veni şi reveni cu placere în orice moment al zilei, la un shopping de calitate, relaxant, cu produse şi servicii de top. Ne-am propus să aducem comunităţii un mixt de operatori de retail complet din punctul de vedere al produselor şi serviciilor oferite.  Turnu Magurele Retail Park oferă consumatorilor accesibilitate, uşurinţa de a ajunge şi vizita magazinul preferat, având una din mai bune locaţii din oraş si o suprafata generoasa”,  spune Adrian Urdă, CEO, COMETEX.

Parcul comercial Turnu Măgurele Retail Park pune bazele unei infrastructuri moderne necesară domeniului de retail, acoperind astfel o gamă largă de servicii şi produse, de la fashion, farmacie, pet-shop şi produse electro-IT, oferite cosumatorilor de branduri cunoscute la nivel national şi international precum: Altex, Sinsay, KIK, Pepco, Deichmann, Animax şi farmacia Dr. Max.

Turnu Măgurele Retail Park, din Şoseaua Alexandriei, nr. 7C, dispune de o suprafaţă închiriabilă de peste 6.000 mp şi pune la dispoziţia consumatorilor 150 de locuri de parcare.

Odată cu inaugurarea proiectului Turnu Măgurele Retail Park, portofoliul COMETEX, divizia de real-estate a grupului Altex, a depăşit pragul de 80.000 mp a suprafeţei închiriabile. În acelaşi timp a adăugat în portofoliul de chiriaşi trei noi parteneri, KIK, Dr. Max şi Sinsay. 

COMETEX continua politica verde a grupului Altex si implementeaza si la Turnu Magurele Retail Park sisteme de panouri fotovoltaice şi staţii de încărcare electrice.

Despre COMETEX

Compania COMETEX, parte a grupului Altex, are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea şi administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potential de creştere şi sustenabilitate.

Partenerii de retail din proiectele COMETEX este alcătuit din branduri cunoscute la nivel national şi international, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Kaufland, Takko, Pepco, JYSK, Sinsay, Sportisimo, Deichmann, Noriel, KIK, Martes Sport, DM, Zoocenter/Zoomania, CCC, Animax. 

În prezent, portofoliul COMETEX cuprinde:

·       7 parcuri de retail în Giurgiu, Slatina, Satu Mare, Turda, Deva, Huşi şi Câmpina.

·       2 centre comerciale în Braşov şi Suceava.

·       13 magazine de tip ”stand alone” Altex în Bucureşti Orhideea, Bucureşti Titan, Arad, Bistriţa, Brăila, Galaţi, Piatra Neamţ, Ploieşti, Suceava, Timişoara, Lugoj, Chiajna, Reşiţa.

·       2 magazine de tip ”stand alone” Media Galaxy în Braşov şi Craiova.

În următorii doi ani, planul de dezvoltare al companiei COMETEX cuprinde peste 20 de proiecte de retail, depăşid astfel cifra de 200.000 mp de suprafaţă închiriabilă, dar şi integrarea componentei de rezidenţial. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.