Atletul Marius Iulian Cocioran s-a clasat, duminică, pe locul 38, în proba de 35 kilometri marş, la Campionatele Mondiale în aer liber din Eugene (Oregon, SUA). România a încheiat competiţia fără medalie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cocioran a încheiat cursa de 35 km cu timpul de 2:43.27 ore, pe locul 38.

Medalia de aur a revenit sportivului italian Massimo Stano (2:23.14 ore).

La Campionatele Mondiale în aer liber din Eugene (Oregon, SUA), România a fost reprezentată de atleţii Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului), Daniela Stanciu (săritură înălţime), Andrei Rareş Toader (aruncarea greutăţii), Alexandru Mihăiţă Novac (aruncarea suliţei), Alin Alexandru Firfirică (aruncarea discului), Ana Veronica Rodean, Mihaela Acatrinei şi Marius Iulian Cocioran (35 km marş).

Bianca Ghelber a reuşit cea mai bună clasare pentru delegaţia tricoloră, locul 6 în finală la aruncarea ciocanului.

Ediţia CM în aer liber din Eugene a fost amânată un an şi s-a derulat între 15-24 iulie, cu participarea a peste 1.900 de atleţi din 92 de ţări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.