Edilul sectorului 1 Clotilde Armand a anunţat că primăria continuă să ridice autoturismele staţionate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spaţii verzi, care blochează accesul în parcările de reşedinţă, staţionate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lăţime pentru pietoni, staţionate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituţii publice: spitale, şcoli şi sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nesimţirea se plăteşte! Nu mai parcaţi maşinile pe trecerile de pietoni! Continuăm să ridicăm autoturismele staţionate neregulamentar pe treceri de pietoni, pe spaţii verzi, care blochează accesul în parcările de reşedinţă, staţionate pe trotuar fără a asigura limita de un metru lăţime pentru pietoni, staţionate pe locurile rezervate pentru persoane cu handicap sau destinate încărcării autovehiculelor electrice, care blochează accesul în instituţii publice: spitale, şcoli şi sedii administrative, pe piste de biciclete special amenajate, etc”, a scris Clotilde Armand, miercuri pe Facebook.
 
Ea a adăugat că „staţionarea sau oprirea autovehiculelor în dreptul trecerilor pentru pietoni perturbă traficul, pot să cauzeze ambuteiaje rutiere, iar pietonii sunt nevoiţi, de cele mai multe ori să ocolească şi să traverseze neregulamentar”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.