Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit înecat într-o baltă din Olt, trupul său fiind descoperit de către scafandri într-o zonă unde apa avea cinci metri adâncime şi în condiţii de vizibilitate zero. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a anunţat că bărbatul respectiv fusese văzut ultima oară în balta respectivă, sâmbătă după amiază, când înota.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE -  “La data de 16 iulie 2022, în jurul orei 21:00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, s-ar fi înecat într-un lac din comuna Drăghiceni, judeţul Olt, pe malul căruia au fost găsite haine şi o bicicletă. La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Osica de Sus, împreună cu mai multe echipaje ISU şi echipaje medicale.
 
Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul ar fi fost văzut ultima dată, în cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 14:00, când înota în lacul respectiv”, a transmis IPJ Olt.
 
Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Olt a anunţat, duminică, faptul că scafandrii din cadrul inspectoratului, cu sprijinul unui scafandru din cadrul ISU Teleorman, au participat în cursul nopţii trecute la o misiune de căutare a unui bărbat înecat în Balta Drăghiceni.
 
“La locul evenimentului au acţionat o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenţie cu peridoc şi barcă cu motor, un echipaj SMURD şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Misiunea scafandrilor s-a desfăşurat în condiţii de vizibilitate zero, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din comuna Drăghiceni, fiind găsit într-o zonă unde apa avea aproximativ cinci metri adâncime, în stop cardio-respirator”, a transmis ISU Olt.
 
Bărbatul a fost adus la mal, cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără succes însă, la final fiind declarat decesul acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.