Clubul Dunărea Brăila a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile internaţionalei spaniole Mireya Gonzalez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt foarte recunoscătoare Brăilei pentru încredere şi pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o făcându-mă parte din acest proiect solid, ambiţiile mele fiind la fel de mari ca cele ale clubului. Această echipă poate aduce o mare bucurie în acest sezon şi voi munci din greu pentru asta. Hai, Brăila!”, a declarat Gonzales.

Mireya González are în palmares trei trofee europene, după ce a câştigat Challenge Cup în 2015 cu Mios, Liga Campionilor în 2018 cu echipa ungară ETO Gyory şi Cupa EHF cu Siófok în 2019.

Alături de echipa românească SCM Râmnicu Vâlcea a bifat: Cupa României - Câştigătoare: 2020; Supercupa României - Câştigătoare: 2020; Liga Naţională - Medalie de bronz: 2021; Liga Campionilor EHF - Sfertfinalistă: 2020, Optimi de finală: 2021.

Cu echipa naţională a Spaniei, sportiva deţine medalia de argint la Campionatul Mondial din 2019.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.