Un tânăr de 23 de ani şi un adolescent, în vârstă de 14 ani, au fost atacaţi de urs, în timp ce se aflau cu oile la păscut pe o păşune montană din satul Lepşa, comuna Tulnici, judeţul Vrancea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform ISU Vrancea,  tânărul de 23 ani a fost cel care a sunat la 112, în jurul orei 20.00,  şi a anunţat evenimentul, dat fiind că, adolescentul care îl însoţea fusese muşcat de urs şi suferise răni. 
 
Imediat spre locul indicat s-au deplasat o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea. 
 
Tânărul de 23 de ani care prezenta escoriaţii în partea dorsală, a fost preluat în stare conştientă şi cooperantă de echipajul SMURD şi transportat la unitatea spitalicească din Vidra.
 
Adolescentul de 14 ani care prezenta plăgi muşcate la torace, abdomen şi membrele superioare şi inferioare, a fost preluat în stare conştietă de echipajul SAJ şi transportat la U.P.U. Focşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.