David Popovici a reuşit a doua victorie a zilei la Otopeni, ducând echipa masculină a României în finala de la ştafetă 4x100 m liber. România a avut cel mai bun timp al seriilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa României a reuşit să se califice marţi în finala probei de ştafetă 4x100 m liber după ce a câştigat seria a treia a calificărilor cu timpul de 3 minute, 19 secunde şi 56 de sutimi.

Tricolorii au obţinut cel mai bun timp al calificărilor, fiind urmaţi în ierarhia generală de echipele Marii Britanii (3:20.45) şi Italiei (3:21.29).

Pentru finala care se va desfăşura marţi, în sesiunea de seară, s-au mai calificat echipele Croaţiei, Franţei, Lituaniei, Poloniei şi Ucrainei.

Componenţa echipei României a fost următoarea: David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.