Zece bărbaţi din judeţul Argeş au amenajat o piscină în bena unei autoutilitare şi au început să se scalde în aceasta, în timp ce autovehiculul circula pe străzile localităţii Bogaţi. Un echipaj de poliţie a tras pe dreapta autoutilitara, iar toţi cei zece au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Cei zece petrecăreţi au pus o prelată în bena unei autoutilitare folosite în mod normal pentru transport de marfă, au umplut bena cu apă, s-au echipat pentru plajă şi au început să se scalde, în timp ce autoutilitara rula pe străzile din Bogaţi. S-a întâmplat în cursul zilei de sâmbătă, iar unii dintre cei care au văzut ce se întâmplă au sunat la 112. 
 
"La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Leordeni, care a depistat autovehiculul în trafic. Totodată, politiştii au stabilit identitatea tuturor persoanelor care se aflau în bena autoutilitarei, destinată transportului de marfă. Ca urmare a abaterii constatate, privind normele de circulaţie pe drumurile publice, conducătorul mijlocului de transport, respectiv un bărbat de 33 de ani, din Bogaţi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei, conform OUG 195/2002R”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Argeş. 
 
În plus, fiecare dintre cei zece care s-au scăldat în autoutilitara aflat în mers a fost sancţionat contravenţional, valoarea totală a amenzilor fiind de 2.000 de lei, conform Legii 61/1991 privind normele de convieţuire socială, ca urmare a tulburării ordinii şi liniştii publice.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.