Elon Musk a revenit vineri pe Twitter, după o pauză de nouă zile, postând o fotografie în care se află alături de papa Francisc, de la o întâlnire care a avut loc joi seara, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai bogat om din lume a publicat o fotografie în care poate fi văzut stând alături de papă, el comentând că este ”Onorat că s-a întâlnit ieri cu @pontifex”.

În imagine sunt şi cei patru băieţi adolescenţi ai lui Musk, dar nu şi fiica sa transgender de 18 ani, care, pe 20 iunie, a cerut să I se schimbe numele şi a rupt orice legătură cu tatăl său. Musk are opt copii.

Scopul şi locul întâlnirii cu papa nu sunt cunoscute.

Elon Musk a încheiat un acord de preluare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, dar luna trecută a spus că încă mai sunt ”câteva probleme nerezolvate”, inclusiv numărul utilizatorilor spam din sistem şi partea din acord finanţată prin datorii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.